Leia Boxtak

Ett pooltak i box innebär att pooltaket levereras omonterat och kommer förpackat i en stor träbox.

Boxtaken kommer i standardstorlekar. 

Den stora fördelen med att köpa ett pooltak i box är priset, dessa pooltak är billigare än måttanpassade förmonterade pooltak.


Leia i Box, i antracitgrå färg, är vår exklusiva Boxserie för pooltak med låg takhöjd. Pooltaket är utrustat med 3 mm klarplast och skena på endast en sida.

Leia i Box passar alla standardpooler på 3×6 och 4×8 meter. Modellserien är mycket populär och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Pooltaket Leia i Box passar särskilt väl för dig som är ute efter ett lågt och stilrent pooltak. Trots den låga höjden finns det gott om rum för dig att simma under taket. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel.

Leia i Box har som standard 12 mm komfortskena på endast en sida. Du väljer själv vilken sida. På motsatt sida skenan, på den största sektionen, monteras skjutdörren. Med förlängningsskena kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen.

Kan jag köpa ett förmonterat boxtak?

Alla boxtak kan köpas färdigmonterade mot pristillägg. Vid förmontering är det krav att taken levereras med kranbil ( krankostnad ej inkluderad ) för att undvika skador. Eftersom förmonteringen sker på fabriken, så ökar leveranstiden.