Classic 40

1 595 kr
Artikelnummer: 125811
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Inloppsmunstycke i rostfritt för glasfiberpooler.

  • Högglanspolerad front
  • Rostfritt syrafast stål
  • Ställbart munstycke
  • Monteras horisontellt eller vertikalt
  • Rek. maxflöde 6 m³/h

Inloppsmunstycke i rostfritt syrafast stål för bättre poolcirkulation

Det nya inloppsmunstycket Classic 40, speciellt designat för glasfiberpooler. Detta munstycke är tillverkat i högkvalitativt rostfritt syrafast stål och har en unik design som gör att det förbättrar poolens cirkulation avsevärt.

Unik design för bättre poolcirkulation Det nya inloppsmunstycket Classic 40 har två ovala munstycken med 6 graders mellanrum för längre kastlängd. Dessa munstycken förbättrar cirkulationen i poolen avsevärt. Du kommer att märka skillnaden i vattenflödet och poolens renhet när du installerar detta inloppsmunstycke i din glasfiberpool.

Tillverkad av högkvalitativt rostfritt syrafast stål Inloppsmunstycket Classic 40 är tillverkat av högkvalitativt rostfritt syrafast stål som är känt för sin motståndskraft mot korrosion. Du kan vara säker på att detta inloppsmunstycke kommer att hålla länge och förbli i utmärkt skick.

Ställbart munstycke för enkel installation Inloppsmunstycket Classic 40 är utrustat med ett ställbart munstycke för enkel installation i tunna väggar. Det kan monteras horisontellt eller vertikalt beroende på dina behov.

Det rekommenderade maxflödet för inloppsmunstycket Classic 40 är 6 m³/h. Detta inloppsmunstycke levereras komplett med skruvar och gummipackning för enkel installation.

Avslutningsvis, om du vill ha bättre cirkulation och renhet i din pool är inloppsmunstycket Classic 40 det perfekta valet. Det är tillverkat av högkvalitativt rostfritt syrafast stål och har en unik design som förbättrar poolens cirkulation avsevärt. Beställ ditt exemplar idag och förbättra din poolupplevelse!